CAZARE VALEA PRAHOVEI


Acces clienti
Username

Password


Cauta o Locatie !Complex Cochet Busteni (prezentare video) - 5842 Afisari
Complex Cochet va intampina intr-un ambient placut si modern unde puteti petrece un sejur linistit in Busteni-Poiana Tapului, in Valea Prahovei, pe traseul catre Cascada Urlatorii aproape de padure, drumul fiind usor si accesibil pentru orice mijloc de transport.

Este o unitate turistica nou construita care dispune de 20 de camere moderne si confortabile, cu o priveliste de vis, cu toate dotarile necesare si Casa Cochet 1, compusa din 9 camere.

Amplasarea este ideala, la numai 400 m de DN1, insa intr-o pozitie care ii asigura linistea si aerul curat. Semineele functionale nu lipsesc pentru a crea o atmosfera intima si calduroasa. In curte bazinul plin cu pastravi este incojurat de trei foisoare incalzite, restaurant si marea atractie: Casuta din copac! In plus, indiferent de anotimp, va puteti bucura si de piscina!

Camerele Complexului Cochet sunt dotate cu balcon, plasma tv, tv-satellite, telefon, internet wireless free, minibar, room-service. Patru dintre camere au un jacuzzi ca semn distinctiv. - Sauna. - Parcare privata. 

Restaurantul aflat in imediata vecinatate a Complexului Cochet ofera, intr-o ambianta discreta si rustica, preparate culinare traditionale romanesti, cu o capacitate de 42 locuri in interior, 32 locuri foisoare incalzite si 8 locuri in “Cocheta” casuta din copac.
Galerie Foto

 

 Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Busteni
Adresa: Str. Urlatorii 9B
Confort:     
Numar total Locuri: 40
Numar Camere Simple: 0
Numar Camere Duble: 20
Numar Camere Triple:
Numar Camere Matrimoniale:
Apartament:
Contact: Receptie
Telefon: 0244247573
Telefon: 0374048184
Telefon: Manager 0752218620
Adresa E-mail:
Website: www.complexcochet.ro
Tarif (RON):
 
Oferte Speciale: