CAZARE VALEA PRAHOVEI


Acces clienti
Username

Password


Cauta o Locatie !Complex Turistic Gura Diham (video) - 3699 Afisari
Situata la o altitudine de 1982m, la aproximativ 4,2km fata de DN1, Complexul Gura Diham beneficiaza de un cadru natural deosebit, invaluit in liniste si este punctul de plecare spre numeroase trasee turistice: * Cabana Gura Diham- Poiana Izvoare prin Tache Ionescu- Cabana Malaiesti- Vf. Omu * Gura Diham- Cabana Diham- Rasnov * Gura Diham- Poiana Costilei- Vf. Omu * Gura Diham- Coltii Morarului- Vf. Omu- Crucea Caraiman- Cabana Babele- Piatra Arsa- Cota 2000- Sinaia (cu telecabina).

Pentru cazare va punem la dispozitie 34 de camere matrimoniale, dotate cu televizor, cablu tv, internet, frigider. Camerele sunt dispuse in 2 corpuri de cladiri separate, astfel:

  • 12 camere parter
  • 24 camere etaj 1 si 2

Camerele au bai proprii, beneficiaza de caldura si apa calda non-stop.

La cererea clientilor se organizeaza seri festive, cu program de muzica populara, Dj, program de cabaret. Iar pentru iubitorii de petreceri in aer liber, se pot organiza seri de cabana, cu foc de tabara, cu pui la rotisor si berbecuti la protap. Incalzirea se poate face cu o tuica fiarta!

Pe tot timpul anului, pensiunea va pune la dispozitie ATV-uri, programari la paint-ball, plimbari cu sania trasa de cai in sezonul rece, concursuri de sah sau table. Nici copiii nu au fost uitati, pentru ei a fost amenajat un loc de joaca special amenajat. Am infiintat un minicentru SPA ,sauna, masaj, cada cu hidromasaj, fitnnes cu aparate multifunctionale.

TARIFE CAZARE:

  • 90 RON prima noapte de cazare si 80 RON incepand cu cea de-a doua noapte
  • 120 RON cu mic dejun prima noapte de cazare si 110 RON incepand cu cea de-a doua noapte.Galerie Foto

 


Vizualizaţi Complex Turistic Gura Diham pe o hartă mai mare

 Detaliile acestui Obiectiv
Localitate: Busteni
Adresa: Str.Valea Cerbului FN, Busteni
Confort:    
Numar total Locuri: 0
Numar Camere Simple: 0
Numar Camere Duble: 34
Numar Camere Triple:
Numar Camere Matrimoniale:
Apartament:
Contact:
Telefon: 0244321108
Telefon: 0731354100
Telefon:
Adresa E-mail: lucadanconstantin@yahoo.com
Website: www.gura-diham.ro
Tarif (RON):
 
Oferte Speciale:

Cabana Gura Diham va asteapta cu oferte speciale pentru gazduirea evenimentelor speciale din viata dvs (aniversari, botezuri etc) sau ale firmei pe care o conduceti ( workshops, teambuildings, intruniri de afaceri, petreceri private). La noi veti gasi intotdeauna disponibilitate pentru negocierea ofertelor in functie de bugetul alocat de dvs. evenimentului.