www.pensiuni-valeaprahovei.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Valea Prahovei 2021. Oferte cazare ieftina Valea Prahovei 2021 la pensiuni, vile si hoteluri in Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Campina, Valea Doftanei.
Cazare Campina. Cazare ieftina Campina 2021
Cazare Campina 2021. Lista unitatilor din Campina ce va ofera cazare la pensiuni, vile si hoteluri

Savureaza confortul si traditia unei pensiuni de 4 margarete si bucura-te de o atmosfera dinamica si eleganta!

Am creat pentru dumneavoastra o locatie turistica unde va ajutam sa va simtiti mai bine, sa aratati mai bine si sa beneficiati de o alimentatie echilibrata si sanatoasa.

Decorul imbina traditionalul cu modernul, creand o atmosfera primitoare si un loc ideal unde sa puteti evada departe de stresul cotidian.

 

Vezi detalii

Pensiunea Marina se află în Câmpina, la 100 de metri de Muzeul Hașdeu, intr-o zona linistita.

Unitatea beneficiaza de 12 locuri in camere echipate dupa cele mai inalte standard, cu TV cu ecran plat şi canale prin cablu, baie privata, balcon, WiFi gratuit, iar la cerere, oaspeţii pot beneficia de minibar în cameră. Unele camere oferă aer condiţionat.

Vezi detalii

Pensiunea Nina este situată în Câmpina, la poalele dealului Muscel, si vă oferă camere moderne cu duşuri de masaj, precum şi parcare si Wi-Fi gratuite.

Vila are o capacitate de 20 locuri, iar camerele dispun de balcon, TV prin cablu şi baie cu suporturi încălzite pentru prosoape.

Vezi detalii
3 anunturi afisate!