www.pensiuni-valeaprahovei.ro
www.pensiuni-valeaprahovei.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Valea Prahovei 2022. Oferte cazare ieftina Valea Prahovei 2022 la pensiuni, vile si hoteluri in Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Campina, Valea Doftanei.
  Cazare Predeal. Cazare ieftina Predeal 2022
  Cazare Predeal 2022. Lista unitatilor din Predeal ce va ofera cazare la pensiuni, vile si hoteluri

  Situata chiar la baza partiei Clabucet, 150m de telescaun, teleschi si patinoar, in apropiere de centru si magazine este o alegere buna a turistului iubitor de munte si natura.

  Vila Senator *** va pune la dispozitie: 8 camere duble cu pat matrimonial, 8 camere twin, 1 apartament de 6 locuri cu scara interioara.

  Vezi detalii

  Pensiunea Casa Ana Verde de 3 stele este amplasată în apropierea pârtiei de schi alpin din Predeal.

  Dispune de 14 camere repartizate astfel: 4 camere duble, 6 camere duble+ ,2 garsoniere, 1 apartament cu 2 dormitoare separate și terasă proprie.

  Vezi detalii

  Casa de vacanța CVP Predeal este finalizată in 2017 cu un design interior și exterior placut și cu un peisaj pitoresc de vis ,având 16 camere cu bai, dotări Bucătărie noua mobilată loc de luat masa(salon mare) tv aragaz cuptor microunde filtru cafea.

  Deținem tot confortul de care ai nevoie ,va așteptăm cu drag sa va relaxați. . Telefon rezervari: 0756914444.

  Vezi detalii

  O locatie deosebita situata pe drumul spre Trei Brazi, Hotel Apartament Eldya va pune la dispozitie 15 apartamente confortabile, mobilate si utilate complet cu 2 si 3 camere decomandate si semidecomandate.

  In apartamentele cu 2 camere se pot caza familii, dar nu mai mult de 4 persoane, iar in apartamentele cu 3 camere se pot caza familii sau cupluri, dar nu mai mult de 5 persoane.

  La cerere, putem asigura micul dejun in sistem self-catering. Unitatea beneficiaza si de gratar in curte si parcare.

  Vezi detalii

  Casa de vacanţă Zenobia situată în Predeal, într-o zonă linişită, înconjurata de pădure, în apropierea partiei Clăbucet, va pune la dispozitie 10 camere.

  Camerele duble matrimoniale sunt dotate cu tv lcd, baie proprie, dulap, masa cu scaune si balcon pe 2 laturi.

  Vezi detalii

  REVELION 2023 LA MUNTE LA HOTEL ELEXUS BOUTIQUE

  PACHET CAZARE 3 / 4 nopti

  -------------------------------
  SARBATORESTE CRACIUNUL 2022 LA PREDEAL LA HOTEL ELEXUS BOUTIQUE

  PACHET CAZARE 3 / 4 nopti

  Vezi detalii

  Vila Liliana este situatã în stațiunea de schi Predeal, la 1100 m  altitudine, beneficiind de o poziționare idealã. Ea se deschide  privirilor cu o splendidã panoramã spre valea Timișului, a Prahovei și a mirificului peisaj oferit de Munții Bucegi, Postăvarul și Piatra Mare.

  Vila Liliana se prezintã într-o luminã arhitecturalã deosebitã, fiind o  construcție nouã, cu spații mari și luminoase. Ea vine în întâmpinarea  turiștilor cu 24 locuri de cazare în 8 camere matrimoniale (16 locuri)  și două apartamente cu living (6 locuri).

  Vezi detalii

  REVELION LA MUNTE 2023 - PACHET 3 NOPTI
  ---------------

  SARBATORESTE CRACIUNUL 2022 LA PREDEAL  - PACHET 3 NOPTI

  * Tarifele sunt cu early booking aplicat, valabile pana la 01.10.2022.

  Vezi detalii
  8 anunturi afisate!