www.pensiuni-valeaprahovei.ro
www.pensiuni-valeaprahovei.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Valea Prahovei 2022. Oferte cazare ieftina Valea Prahovei 2022 la pensiuni, vile si hoteluri in Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Campina, Valea Doftanei.
Vila Valea Prahovei View *** Comarnic338 vizualizari

Adresa:  Str. Ghioșești, nr. 244 D Comarnic

Telefon: 0742333322

OCUPAT DE REVELION 2023!

-----------------------------------------

ACCEPTAM TICHETE SI CARDURI DE VACANTA !

Vila Valea Prahovei View este cea mai noua și cea mai exclusivista locatie de cazare din orașul Comarnic. Pozitionata într-o curte imprejmuita de 5.000 mp aproape de  inima naturii  va incanta cu un view spectaculos. Vila este o experiența unica , high-class, perfectă pentru familiile care vor să-și incarce bateriile și sa evadeze din orașul nebun. Puteți sa faceți drumetii sau sa va plimbati prin pădure deoarece la 5 minute de vila este pozitionata pădurea.Curtea este prevazuta cu parcare privata care este iluminata pe timp de noapte și supravegheata video.

La noi găsiți 4 dormitoare mobilate moderne cu paturi de 160/200 (1 buc) și paturi de 180/200 (3 bucăți ), fiecare dormitor având baie privata, balcon cu view, tv smart HD, phoen, consumabile baie.  Capacitate maxima este de 8-10 persoane.

Bucătăria este complet utilata cu vesela uniforma, vase pentru încălzit, plita pyramis cu inductie, hota pyramis,  cuptor cu microunde cât și alte accesorii. Afara se afla zona de gatit  pentru gratar și ceaun.

Livingul este  spatios și luminos dotat cu o canapea din catifea extensibila (pretabila pentru copii), o zona cozy de luat masa pentru 12 persoane , o comoda cu expesor Saeco și cafea lavazza pentru oaspeti , iar ieșirea  se face direct în terasa generoasa prevazuta cu mobilier comod .
Toată locația cât și curtea este iluminta pe timp de noapte.

Dacă doamnele NU vor sa gătească se poate comanda mâncare în sistem cattering.

Vila își respecta vecinii și rugam respectarea decibelilor legali.
Nu primim animale de companie.
Nu se fumează în locatie.
Nu se închiriază pentru majorate.
Nu se permite un numar mai mare de 8 persoane.
Vila se închiriază integral pe minim doua nopti.

TARIFE CAZARE 2022

21.05.2022 - 30.11.2022
Închiriere întreaga unitate - 1200 Ron/noapte

Exterior

Facilitati

Camere