www.pensiuni-valeaprahovei.ro
www.pensiuni-valeaprahovei.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Valea Prahovei 2024. Oferte cazare ieftina Valea Prahovei 2024 la pensiuni, vile si hoteluri in Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Campina, Valea Doftanei.
Vila Liliana Predeal4256 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

ADRESA: Strada Calugareni nr. 5, Predeal

TELEFON: 0727.091.979

La Vila Liliana, sub muntele vrãjit,

 Din geana dimineții și pânã-n asfințit
 V-așteaptã gazda voastrã, spre inimi zâmbitoare,
 Mereu un loc feeric, de vis și relaxare.
 
Bine ați venit, prieteni!

      Vila Liliana este situatã în stațiunea de schi Predeal, la 1100 m  altitudine, beneficiind de o poziționare idealã. Ea se deschide  privirilor cu o splendidã panoramã spre valea Timișului, a Prahovei și a mirificului peisaj oferit de Munții Bucegi, Postăvarul și Piatra Mare.

      Aveți posibilitatea de a vã destinde prin multele atracții pe care le  oferã renumita stațiune, cum ar fi: drumeții la Peștera de Gheațã,  Prãpastia Urșilor, Cascada Tamina sau vizitã la Grãdina Zoologicã, Vila  Mareșalului Antonescu, Biserica Sfinții Împãrați Constantin și Elena.  Cele 8 pârtii de schi și plimbarea cu telescaunul vã vor oferi momente  deosebite prin admirarea minunatelor priveliști montane.

      Vila Liliana se prezintã într-o luminã arhitecturalã deosebitã, fiind o  construcție nouã, cu spații mari și luminoase. Ea vine în întâmpinarea  turiștilor cu 24 locuri de cazare în 8 camere matrimoniale (16 locuri)  și două apartamente cu living (6 locuri).

      Camerele sunt mari, spațioase și luminoase, au covor pe toatã suprafața  și mobilier nou, compus din pat dublu matrimonial, dulap dublu pentru  îmbrãcãminte cu uși culisante cu oglindã, birou cu oglindã, dulap pentru  accesorii, 2 veioze cu luminã antistres, dar și iluminat din tavan.

      De asemenea, camerele sunt dotate cu televiziune prin cablu, internet,  wireless, frigider și minibar cu sucuri, bere, snacks și alune. Camerele  au grup sanitar propriu, complet utilat. : cabinã de duș, sãpun lichid,  chiuvetã cu iluminare directã, suport pentru prosoape și cosmetice,  feon, wc.

      Bucãtãria are spațiu generos și este complet dotatã și utilatã: vase pentru gãtit, tacâmuri diverse, veselã, cãni, pahare, combinã  frigorificã, aragaz, cuptor cu microunde, prãjitor pâine, filtru de  cafea, fiind pusã în permanențã la dispoziția turiștilor.

      Sala de mese este spațioasã și luminoasã, având o capacitate de 30 locuri.

      Parterul, deosebit de generos în privința spațiului, este dotat cu  fotolii adânci și relaxante, cu plasmã, internet, wireless, bar bine  aprovizionat, precum și jocuri de societate - șah, rummy, table, cãrți  de joc. Spațiul generos oferã posibilitatea organizãrii de aniversãri și  mese festive.

 Curtea are loc de joacã pentru copii, precum și facilitatea de a face  grãtar/barbeque în foișorul amenajat, alãturi existând un cort mare  pentru lunile calduroase, dotat cu mese, scaune si iluminat nocturn. De  asemenea vila dispune de loc de parcare în incintã, luminat și pãzit.

Galerie foto