www.pensiuni-valeaprahovei.ro
www.pensiuni-valeaprahovei.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Valea Prahovei 2024. Oferte cazare ieftina Valea Prahovei 2024 la pensiuni, vile si hoteluri in Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Campina, Valea Doftanei.
Pensiunea Valea Prahovei Comarnic7701 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Ghiosesti,nr.1, Comarnic
Telefon: 0726.330.895

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Pensiunea de lux Valea Prahovei din Comarnic, clasificata la 4 margarete este alegerea ideala pentru familii, pentru cei care doresc liniste si odihna. 

Situata la hotar de orasul Sinaia (7 km), aici vei gasi un cadru de poveste intr-o curte spatioasa, cu spatii verzi si loc de joaca pentru copii.

Pensiunea va pune la dispozitie 5 camere duble, decorate cu mobilier tapitat, bai moderne cu cabine de dus in fiecare camera, televizoare LCD cu diagonala mare - 82 cm, saltele de pat confortabile, fhoen-uri in fiecare baie, draperii black-out si cele mai fine lenjerii din gama .Pensiunea are parcare proprie, terasa acoperita, gratar  si iluminat nocturn.

Principalele atractii turistice in zona: Muzeul Cinegetic si Schitul Lespezi din cartierul Posada Biserica Sf. Nicolae - cea mai mare biserica de pe Valea Prahovei, Biserica Nasterea Maicii Domnului Ghiosesti, Satiunea Sinaia, Castelul Peles (12 km), Muzeul Iulia Hasdeu Campina (19 km), Barajul Paltinu (22 km), Salina Slanic Prahova (62 km) sau puteti face drumetii si plimbari cu bicicletele.

TARIFE CAZARE

Camera dubla 2 adulti- 300 lei/noapte

Maxim 10 adulti și 4 copii.

Petrecerile galagioase nu sunt permise.

Exterior si Facilitati

Camere

Living

Trimite o cerere de rezervare

Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:
Data Check InData Check Out

Nume si Prenume

TelefonE-mail

Număr adulți
Număr copii

Număr de Camere
CAMERA DUBLA

Mesajul dumneavoastră