www.pensiuni-valeaprahovei.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Cazare Valea Prahovei. Oferte cazare ieftina Valea Prahovei 2018 la pensiuni, vile si hoteluri.
Pensiunea Valea Prahovei Comarnic
Trimite mesaj proprietarului!
998 vizualizari
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Ghiosesti,nr.1, Comarnic
Telefon: 0726.330.895

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

PACHET REVELION 4 NOPTI CU PENSIUNE COMPLETA - 1.600,00 RON / PERSOANA

* Bauturile sunt inluse doar la cina festiva . (whiskey / afinata/ vin imbuteliat Budureasca / apa plata si minerala/ cafea / desert).

* In pret este inlusa cina festiva de revelion.

* Copiii pana in 6 ani beneficiaza gratuitate doar la cazare ( daca dorm in pat cu parintii si mananca din meniul acestora) .

* Daca se solicita pat suplimentar si meniu copli se achita 120 ron/zi/copil

CHECK - IN in data 29.12.2018 CU CINA ora 16:00. CHEK-OUT in data 02.01.2019 CU MICUL DEJUN ora 11:00.

-------------------------------------------------------------------------------------

PACHET CRACIUN 3 NOPTI PENSIUNE COMPLETA = 750 RON/PERSOANA

-------------------------------------------------------------------------------------

Pensiunea de lux Valea Prahovei din Comarnic, clasificata la 4 margarete este alegerea ideala, in loc sa stai cu orele in coloana catre munte pe DN1.

Situata la hotar de orasul Sinaia (7 km), aici vei gasi un cadru de poveste intr-o curte spatioasa, cu spatii verzi si loc de joaca pentru copii si o gradina situata intre pensiune si albia raului Prahova, gradina ce poate fi folosita ca si sanius, loc pentru foc de tabara, loc de agrement, etc.

Pensiunea va pune la dispozitie7 camere, decorate cu mobilier tapitat, bai moderne cu cabine de dus in fiecare camera, televizoare LCD cu diagonala mare - 82 cm, saltele de pat confortabile, fhoen-uri in fiecare baie, draperii black-out si cele mai fine lenjerii din gama horeliera.

Pensiunea Valea Prahovei detine si un restaurant de 60-70 de locuri ideal pentru diverse evenimente: cununii, botezuri si petreceri private, team building, etc. Pensiunea are parcare proprie si iluminat nocturn.

Principalele atractii turistice in zona: Muzeul Cinegetic si Schitul Lespezi din cartierul Posada Biserica Sf. Nicolae - cea mai mare biserica de pe Valea Prahovei, Biserica Nasterea Maicii Domnului Ghiosesti, Satiunea Sinaia, Castelul Peles (12 km), Muzeul Iulia Hasdeu Campina (19 km), Barajul Paltinu (22 km), Salina Slanic Prahova (62 km) sau puteti face drumetii si plimbari cu bicicletele.

TARIFE CAZARE:

Camera dubla - 140 lei/noapte

Camera tripla - 170 lei/noapte

Fotografii